• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Forever alone / egentid

  Hade bästa dagen i GHS igår. Råkade köpa en del grejer trots att jag ju inte hade tänkt det, haha. Tänkte dela med mig senare av köpen.
   
  Idag har det varit Elmia; först i hallarna och sedan ute på Påsksladden. Dock gick vi rätt tidigt då gubbarna hade tid att passa. De skulle äta med tävlingsteamet/-folket i den tävlingscupen de ska köra i år. Så jag drog först till Jensens men det var så fullt att de inte ens hade ett bord för en , haha, så drog vidare till Texas Longhorn och åt där. Då mysigt att sitta där i ett hörn, bara jag (och mobilen 😉). Sitter nu i biosalongen med popcorn och inväntar att filmen ska börja. Det är rätt gött att vara själv. Man gör allt i din takt, och behöver inte tänka på någon annan (är ju ändå inte rätt bra på det lol). How to be single är filmen jag ska se. Sen ska vi väl ragga runt bland alla andra i Jönköping. Se fina (volvo)bilar och störa sig på packat folk. 
   
  Imorgon ska jag rida igen, efter två dagar utan häst - DET är tufft! Eller ja, vi har ju pussats såklart, men ingen ridning. Det vankas även påskmat. Sedan drar en episk vecka igång. Veckan i sig är rätt oepisk, men helgen däremot. Iiih, can't wait!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.