• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ett mindre bra dressyrpass

  Jao, som bilderna redan skvallrat om så gick det inte så bra idag. Mycket hand - det är så jag sammanfattar det. Uppladdningen just till detta pass har ju varit vila fre och lör, galopp sön, uteritt utan krav med skarpare bett igår mån, vila tis pga sjuk, och så dressyr idag fortfarande sjuk. Hon var pigg, och vi var båda rostiga.
   
  Jag orkade inte rida ihop henne och då när hon tuffade på så försökte jag (inte med flit) rädda genom att rida med mycket hand. Inte bra på något vis, men det kom verkligen fram hur svag jag är i kroppen och hur långt vi har kommit när jag orkar rida. Jag mår ju fortsatt dåligt, och fick vila en hel del under passet. För när ridningen klaffar med sits och energi, så är hon som sagt supermjuk i munnen. Men där var vi verkligen inte idag.
   
  Jag kände ju hur jag red med mycket hand, men lyckades inte lösa det så det blev som det blev. Imorgon ger vi det ett nytt försök och då ska jag ge mig fan på att inte rida med så jävla mycket hand!
   
   


  Kommentarer
  Isabelle

  Hur hög är han? :)

  Svar: Hon är knappt 160 cm :)
  vinna.blogg.se

  2016-03-30 @ 22:11:33 | URL: http://isasriddagbok.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.