• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • End of the day

  Sådär, det var den dagen det. Ridning, påskmat, kompishäng, borsta och täcka hästarna, frasvåfflor och sist men inte minst en väldigt ambitiös promenad där jag i (yvig och högljudd) detalj redogjorde hur inkompetent det är att skaffa barn, bland annat. Vi hann även drömma oss bort bland hästarnas förtrolla(n)de värld.
   
  Det är faktiskt med en rätt stor dos förtjusning jag blickar fram mot arbetsveckan. Jag menar ju fler pass jag jobbar desto närmare kommer jag "the future" haha. Dessutom är det tävling på lördag så jag har minst två saker att se fram emot extra mycket just denna vecka. Ska göra de sista föreberedelserna i veckan tänkte jag dvs ta ut euro, försäkra hästen (japp, ni läste rätt...) och även invänta de sista detaljerna för ankomst. I samband med detaljer för ankomst ska jag även boka veterinärens uppmärksamhet så vi kan leta fel och allt det där, haha.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.