• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En månad senare

  Idag är det exakt en månad sedan jag skickade första mailet på nya hästen. Så ja, det har tagit tid men det kommer det helt klart vara värt när jag snart kan börja träna med mina framtida tävlingskompis. Eller ja, framtiden får väl helt enkelt säga sitt i det läget. Men tanken är ju att investera för min egen "satsning". Ja, jag satsar så gott jag kan med tanke på mina förutsättningar och värderingar. Hur långt kan man ta sig utan att ta hästarnas så naturliga (obs, fri tolkning) liv ifrån dem? Det är min fråga. Och svaret har jag ännu inte fått, så vi kör helt enkelt vidare.
   
  Det jag menar är att jag vill ha hästarna på lösdrift, och tyvärr har jag ingen ridbana - och detta är två delar av "förutsättningar och värderingar" som kan sätta käppar i mitt hjul, eller helt enkelt inte låter det där hjulet rulla som jag hade kunnat önska. Äsch, ge optimisten lite glass och så jobbar vi på framåt bara. Det ska gå ändå. Troligtvis inte hela vägen, men det ska fan gå så långt som det går.
   
  120-debut med Aleccis i Braås i somras. Hua, vi dog typ HAHAHA.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.