• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dressyr och kär i fb-häst

  Igår gick dragkedjan till mina chaps sönder. Tänkt att jag helt enkelt fick rida med stövlarna idag då. Glömde såklart det, så blev så illa tvungen att rida med ridskor och inget mer. Vägrar ju ridstrumpor, så använder inte ens sådana.
   
  Red dressyr idag igen. Det gick sisådär. Jag hade lite svårt att koncentrera mig och dessutom var ju skänklarna inget att hurra för. Så det gick inte riktigt som sist. Men galoppen däremot är guld. Verkligen vårt starka kort just nu. Efter en stund blev hon dock lika mjuk och fin som igår, och så himla lydig! Gjorde mycket övergångar mellan skritt och trav, men även halter samt galopp. Så fin ändå! Så helt okej, men med bättre fokus (och lite mer optimala dojor med tillbehör) så hade det givetvis underlättat och blivit ännu bättre. Sitsen generellt fick jag inte till idag. Äsch, det kommer fler gånger. Men det var inget dåligt pass ändå. Bara inte lika jobbigt som sist.
   
  Imorgon går hon raka spår, och jag tänker mig att vi tar skogen ner till byn och dörnar runt i byn sedan. Fusksnöre åker på för att kunna rama in henne vid behov (jag räknar med att spökena ska följa med oss även imorgon). Det blir nog bra det. Eventuellt hänger väl Pärla med igen. På söndag får hon ju vara ensam halva dagen så det borde väl vara schysst att låta henne ta rygg medan vi joggar igenom kroppen/kropparna. Tant's kropp blir ju också joggad, typ i alla fall. Rörd på. Motionerad.
   
  Nu; jobb!
   
  Såg en såå sjukt snyggt tecknad häst på FB nyss. Stal bilden för att kunna bjuda på detta fantastiska ögongodis. Alltså huur vacker?! Kolsvart med vit nos och blå ögon. Helt kär är jag. Jag borde nästan fråga om den kan hoppa och om den är till salu - eller om de vill byta mot den nya jag köpt, haha ;) Kolla in!
   


  Kommentarer
  Lina Green

  Jättefin häst! En sån hade man ju inte tackat nej till ;)

  Svar: Eller hur :D Jättefin!
  vinna.blogg.se

  2016-03-21 @ 12:10:06 | URL: http://linagreeen.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.