• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dressyr it was

  Det är verkligen ren lycka att få slänga på dressyrsadeln och inta åkturen. Aleccis har nu den senaste månaden verkligen accepterat bettet och är så mjuk, trevlig, följsam, lydig och alldeles, alldeles underbar (sa Askungen).
   
  Men nej, jag är inte dummare än att jag begriper att JAG äntligen har gjort något rätt. Tajmning och stöd, eftergift och hela baletten. Både det jag vet och det jag inte vet. Bara för att man vet att man gör något fel, så är det inte lättare att göra rätt. Men visst borde det underlätta.
   
  Dressyr på den "nya" dressyrängen. Pärla var med såklart. Aleccis var super! Så jag tänkte att vi skulle utmana oss lite och ökade galoppen, haha. Det var skeptiskt redan efter första, men efter andra ökningen så tappade vi både lydnaden och all känsla. Men man måste ju försöka, haha. Tog en stund att få tillbaka henne hos mig och vi gjorde lite annat en stund, men det var inte alls omöjligt utan sedan var hon precis som innan våra ökningar. Kul! Så mycket framsteg, även om allt inte syns för ögat.
   
  Aja, nöjd och glad. Lite regnstänk fick vi på oss men annars klarade vi oss faktiskt från det ostadiga vädret.
   
  Världens finaste Pärlhäst <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.