• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det löser sig, sa han som sket i vasken

  Är det inte så jävla gött när saker och ting bara löser sig? Eksjö sa jag ju, reserv nummer femtonhundratjugotre ungefär. MEN! Så uppenbarade sig världens win-win-situation. Vecka 16 är det inte bara Eksjö, utan även fälttävlan i Udden. Detta innebär att jag måste välja; hoppa Eksjö eller fälttävla Udden? Jag vill båda, såklart (jag är ju både vit och lever i ett i-land - klart man inte bara kan vara nöjd och tacksam, nej nej!). Så nu får TDB välja åt mig. Jag blir nöjd oavsett. Och jag är pepp som fan på att kanske till och med debutera H100 (på riktigt) där i så fall. Hon har ju gått ST100H, men inte H100 i form av all in med dressyrmoment och hoppmoment. Men tja, vi får se. Är dumt att gå rätt upp i en H100 när vi trots allt är sådana rookies som vi faktiskt är i sammanhanget.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.