• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • De goda idéerna haglar

  Jag vill inte skriva massa om min nya häst, men det är det enda jag kan tänka på. Sanningen att säga så vet jag inte (så) mycket mer än vad ni gör. Just nu har vi dock kommit så pass långt att jag väntar (IVRIGT) på ett datum... Sen så!
   
  Jag är riktigt sugen på att dressyra med Aleccis imorgon (igen). Vi ger fan i att rida ute tills lördag, och sedan måndag igen. Det är faktiskt så att jag anmälde mig och Aleccis lite spontant till Värnamos regionala tävling på söndag. Nattjobb borde man ju kunna kombinera med tävling ;) Det är ändå kortnatt på lördag så i bästa fall kan jag sova en handfull timmar, och så ska jag be om tidigt starttid i andra klassen så hinner jag hem och slumra en stund innan jag påbörjar nästa pass. Det blir bra det. Idag har jag kirrat medhjälpare (och fick erkänna mina synder om mitt väldigt, väldigt intressanta (definiera "intressanta") hästköp, hahaha) så nu är det bara att invänta helgen.
   
  Världens bästa Pärlhäst.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.