• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bortgjord

  Maah, jävlar vad jag gjort bort mig nu alltså! Totalmissade anmälan till Eksjö (hade fullt upp med fokus på Borås med allt det innebar). Alltså jävla skitskitskit! Nu är tävlingen full och det svullar in reserver. BAJS. Kunde inte heller sätta mig som reserv då jag inte haft en tanke på att fylla på pengar på TDB. Det var liksom som att ett kapitel i livet tog slut efter Borås då det var såå mycket tankar och planering inför den tävlingen, och sedan har jag mest... försökt överleva, som sagt. Gamla testamentet; livet före Gina Tricot Grand Prix, och nya testamentet; livet efter. Tjaa, well här är vi nu. Det första jag gjorde var att sätta in pengar i alla fall, och direkt när de tittar in ska jag kriga mig in bland de andra reserverna och hålla mina jävla tummar. Fan, vad irriterad jag är på mig själv! "You had one job!" - typ så.
   
  Annars då? Lillhäst gick sitt första pass med nya ryttaren igår; över förväntan sa hon, men han var tittig, haha. Jag blev väldigt glad över första delen och hade förvarnat om andra. Så allt verkar vara i fas, så att säga. Jag är så taggad på dem. Det är verkligen dreamteam! :D
   
   
  Jag fann världens bästa häst på equipe och stal givetvis iskallt bilden. Mja, lite halvärligt i alla fall. Jag tänker nämligen köpa bilden ovan. Är hon inte det vackraste som finns?! (Partisk? Va, jag?! Haha)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.