• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bara en häst att åka på

  Ser fram emot dagens pass för jag tänkte dressyra igen! Vårkänslorna svämmar över, så det är fan bara dressyren som är riktigt rolig. Hon ångar på för kung och fosterland i skogen/byn och vi gör en enda sak; hon gasar och jag (försöker) bromsar. Lägg till massa spooky och tittighet och voalá - det är min vårhäst!
   
  Red på nödbromsen i måndags (tävling på söndagen och hoppträning på tisdagen = för lat för att byta bett och skulle ändå ut så tyckte det var lika jävla bra eftersom hon är som hon är just nu), och är glad att jag gjorde det. Men inte fan hjälpte det! La ner händerna, satt på röven, spände magen, men hon sa fjoooom ändå. Knäppis! Fart är kul, hahaha. Fick vänta på Pärla ibland eftersom hon inte riktigt har samma fart i sin kropp. Aja, glada är vi ändå. Sol och lyckliga djur gör en på strålande humör, även när bromsen inte fungerar.
   
  Planen nu då är som sagt dressyr idag, raka spår imorgon och vila både fredag och lördag pga andra ärenden. Då har hon gått två veckor i följd utan vilodagar och ändå rätt hårt de flesta pass, men inte alla. Så väljer att hålla igång och istället som sagt ha bra samvete för att hon får två dagar "off" i rad. Det blir bra det. Var vi gör på söndag tar vi när vi kommer dit. Får se om jag vill fortsätta nörda dressyr eller om något annat lockar mer.
   

  Det är förresten ingen som har dött av fart. Det är när det tar stopp man dör. Just sayin'


  Kommentarer
  Empa

  Gött med ridning så man börjar sakna det själv :)

  2016-03-23 @ 11:05:12


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.