• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Att bara rida en häst

  Jag blir allt lite stressad inombords att bara ha en häst att rida och träna med. Det är rätt skumt, för vad gav Lillis (och Pärla) mig egentligen? Svaret är rätt enkelt, men svårt ändå: jag fick ridtimmar. Timmar som räknas. Men inte direkt "önskvärda" ridtimmar eller de jag vill ha.
   
  Nu har jag bara Aleccis att rida och träna, och det gör mig stressad inombords. En väldigt liten del är glad för den tillfälliga avlastning jag fått, för den har jag behövt. Men hela resten av mig skriker PANIK. Dagarna går och här sitter jag och galopperar för fullt i skogen. Jag har fått en sådan nytändning och är sjukt motiverad. Tänk vad bra det kommer bli för min ridning! Vad jag kommer lära mig. Alltså, wow, två tävlingshästar att träna med. ÄNTLIGEN. Det är så nära nu.
   
  Sedan börjar förvisso en ny uppbyggnads- och träningsperiod, men jag kommer få tillbaka sedan. Det gäller bara att slita hårt och blicka framåt. Som med Aleccis. Från noll till hundra, på 3,5 år. Och jag räknar med något liknande nu. Håll ut, håll ut och håll ut. Hur var det nu med det där tålamodet? Jag hoppas det finns där inne och hoppas jag lärt mig något efter allt slit med Aleccis. Det kommer bli så roligt, och så jobbigt, men jag är redo!
   
  Samtidigt som jag har min fantastiska Aleccis. Vilken stjärna hon är, och vad vi har blivit tighta. En att tävla med, och en att bygga upp. Det kommer göra gott för min ridning, det är jag övertygad om.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.