• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tränar på att fota manuellt

  Igår när jag ändå inte hade något bokat så passade jag på att ta tag i saken och lära mig ställa in kameran och börja fota manuellt. Givetvis ville jag praktisera mina nya färdigheter (haha) direkt, och tog med kameran när jag ändå åkte och tömde pappersinsamlingen. Bytte därefter bil för att fotografera min true love i sommarsolen.
   
   
   
   
   
  Min gubbaräser. Har blandade känslor till den bilen (#trååååkiig, men trevlig dragbil, även om min blåis är bästbästbäst på allt). Förresten! Jag hittade en turbogrill under luckan i bagaget! Vafan sitter inte den på liksom? Den ska på! Jag har varit skitnära att köpa en för en 500-ing, men säljaren visste inte vilken generation den passade på så då vågade jag inte chansa. Tur för mig!
   

   
   
   

   
  Men vad gäller bilarna skulle jag ha haft det objektiv jag oftast använder och som brukar hänga med på tävlingarna för att få kortare skärpedjup. I vilket fall så var det ändå kul att prova själv och inte bara vrida in auto-läget, som vanligt.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.