• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tävlingsplanering för juli

  Efter midsommarhelgen så har jag inte anmält till fler tävlingar. Som det ser ut nu så kommer juli bli en lugnare månad; Latoya vilar större delen eller hela månaden beroende på vad Lasse säger och Aleccis tar jag som det kommer. Tanken är att fokusera lite extra på just träningsbiten och sedan får vi se om det blir helt tävlingsvila eller om jag tar med henne på något. Jag hade gärna fått in någon fälttävlan (en är särskilt av intresse, får se om vi åker på den) eller till och med dressyrtävling (förutsatt att det finns på nära håll).
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.