• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Söndag

  Jag gick givetvis inte till jobbet med bara tre timmars sömn i kroppen, utan hann sova även innan jag började mitt pass. Det var riktigt skönt, och jag var som en ny, pigg och glad människa, haha. Var däremot noga med att sova ikapp tills idag, och har inte planerat att rida. Men nu känner jag att jag visst ska jogga Aleccis på raka spår idag för det hinner jag. Väntar bara på att äggen ska koka klart, därefter blir det stalltid och sedan kör jag sista natten för denna helg.
   
  På måndag kommer hovslagaren och skor om brunisarna. Det är verkligen på tiden då båda har börjat glappa i minst en baksko. Det blir Latoyas andra helskoning (hon har blivit halvskodd tidigare). Jag funderar lite på hur jag ska göra, för jag har anmält henne till en P&J på gräsbanan på torsdag. Men jag tänker bara starta henne om det är bra väder, och jag räknar bara med att brodda fram pga att hon har inte förstått det där med att låta en hålla i bakhovarna. Det är inga problem att kratsa, men blir det en längre stund så börjar hon dra runt med benet. Det är inte jätteroligt att brodda en sådan häst för jag är rädd för att mina grejer ska gå åt helvete då. Men vi får se. Regnar det så blir det inget.
   
  Aleccis går hoppträningen på tisdag, som troligtvis kommer gå på gräset. Därefter går hon midsommartävlingarna där, och för första gången någonsin så känns det, i nuläget, som om gräset inte är "en grej". För nu har vi ändå gjort lite terrängstarter vilket givetvis går på gräs och vi har ridit mycket på gräs hemma. Men jag önskar ändå bra väder, för regn ger hjärnspöken hur vana vi än må vara gräs.
   
  Men tills dess så rids de som vanligt. Jag jobbar även nästa helg så Latoya kommer även denna vecka tyvärr få gå mån-tors i ett kör. Aleccis går dagligen, med någon vilodag troligtvis i helgen när det blir som tuffast att få ihop till ridtimmar (jag kör dagpass).
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.