• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Resten av veckan

  Idag går de båda bruna på raka spår. Aleccis går någon "spännande" tur i skogen/byn. Lol, de är inte så spännande efter 10 år endast nötande av samma (dock rätt många; 15+) rundor. Får se hur långt jag orkar "ge mig iväg", eller om det blir det vanliga. Latoyahästen går i alla fall "sin" skogsrunda. Den gör det den ska, och då är det synd att klaga.
   
  Torsdagen går även den i de raka spårens tecken och därefter broddar jag Aleccis inför helgen. Latoya vilar. Pärl gör det Pärl gör bäst; äter, försöker klia sig mot saker och bara är världens varmaste, goaste, mest hemtrevligt doftande Pärlhäst. Tufft pensionärsliv. (Fast med handen på hjärtat hatar jag det. Jag önskar att jag orkade och ville rida henne, men den tiden är förbi. Nu är hon 26 år och nästan färdig som ridhäst.)
   
  Fredag innebär, som jag nämnt hundra gånger tidigare, tävling med Aleccis! Två starter och sedan lite midsommarmat senare.
  Lördag är tävling igen, men bara en start. Därefter ska Latoyahästen ridas och hon går i byn och vänjer sig vid "utsocknes"-kor. Hon borde fan gå två varv alltså, hahaha. Det återstår att se.
  Söndag är sista dagens start och sedan har vi lite löst planerat en liten resa (för att träna på det) med hoppass på en annan häst.
   
  Li Mellonie för hundra år sedan <3
   


  Kommentarer
  Marika Yngvesson - Elitryttaren

  Härligt att tävla på midsommar! :)
  Förresten så får du gärna gå in och läsa mitt senaste inlägg om min dressyrsatsning på min blogg, då det betyder väldigt mycket för mig!! http://elitryttaren.webblogg.se/2016/june/min-satsning.html#comment
  Kram :)

  2016-06-22 @ 17:39:56 | URL: http://elitryttaren.webblogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.