• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Rätt nöjd ändå

  Jao, alltså det känns inte riktigt som ledighet när klockan ringer 03, så mitt inlägg i morse var väl en halvlögn. ;) Är lite mör nu denna tid, men tack vare en tupplur efter jobbet på 20 minuter så har jag ändå lyckats göra rätt bra ifrån mig.
   
  Alltså min prioritering ser alltid ut såhär: 1. det som är roligast. 2. det som är roligast. 3. det som är roligast. 4 det som är roligast. 5. oj, trött, sova. 10. Viktiga saker. Såå, det är inte världens mest strukturerade här och ligger mycket kläder i drivor både här och där - jag kommer sällan ner till punkt tio på listan, m a o. Tog i alla fall tag i en hög det första jag gjorde. Och hängde upp lite regnkläder och annat som inte behövs exakt just nu. Laddade diskmaskinen, vek torr tvätt, slängde soporna, åkte ut och red med Ida, hängde upp tvätten, laddade en ny maskin, gjorde en (rätt äcklig, haha #ruttnabananer) paj av det som fanns hemma, handlade när den var i ugnen och nu sitter jag här. Tvätten är klar om ca en halvtimme och helst ska jag ha duschat innan den, men eftersom jag fastnade här så lär det bli gjort efteråt. Pappersinsamlingen är kvar till morgondagen. Den orkade jag inte ta tag i, och egentligen har jag minst tre, men gärna fyra, maskiner till som behöver tvättas men det tänker jag definitivt inte göra ikväll. Nackdelen är att det inte finns tillräckligt med utrymme att hänga allt på tork, men någon omgång ska jag försöka tvätta även imorgon. (Japp, nu har jag fått upp ångan!) Tvättade även min älskade, älskade blå bil tidigare idag. Finns ingen bil som den bilen. Skulle gifta mig med den om jag kunde :]
   
  Gubben min är på (bil)tävling i helgen, och jag fick något ryck att försöka göra lite rätt för mig och faktiskt anstränga mig lite här hemma. Ärligt talat så är han betydligt bättre än mig på den delen. Bäst är han <3 Det kaaan vara så att jag ångrar mig (lol) men just nu är jag sugen på att göra en riktig storstädning inklusive både dammsugare, torkning av golv och mörda lite tidnings/reklam/randompappershögar med mera. Får se om jag minns detta även imorgon (kan ju ha råkat falla bort under sömnen, menar jag ;)).
   
  I stallet väntar motion av de bruna hästarna. Som det ser ut nu så blir det tyvärr ingen dressyrträning imorgon(?), men det är inte hela världen. Gräset är slaget och väntar på att pressas, så det är bara en tidsfråga tills jag kan nyttja vallarna igen. Jag har inte bestämt mig vad Aleccis gör imorgon (eftersom jag hade tänkt träna dressyr). Latoya går sin sväng i skogen, och imorgon blir det även Himlabacken igen. Det var ett tag sedan nu, och är dags att fortsätta bygga lite rumpa och uthållighet lite försiktigt igen.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.