• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • P&J idag

  Min morgon startade med att ladda en maskin tvätt. När den är klar tänkte jag åka ut och smörja klart första omgången av utrustningen, sedan åka in och äta något och därefter göra Aleccis klar för att åka på P&J. Vi ska åka ut till Sackes stall och hjälpa till med lastningen där, för att sedan åka vidare till Sävsjö. Det blir samma procedur på tillbakavägen, fast tvärtom. Men är ju bättre att det är Aleccis som får åka runt och tålmodigt stå och vänta, och inte Latoya. Visst, det är bra träning men att träna på att åka och stå och vänta gör hon ju ändå mer och mer för varje resa, så jag behöver inte aktivt planera in den typ av träning.
   
  Jag jobbar natt i helgen och därefter har jag en hel veckas ledigt! Två dagar av den veckan tillbringas i Falsterbo, och resten är oplanerad. Förhoppningsvis får jag in "stora besiktningsdagen" snart där alla hästar ska kollas på ett eller annat sätt. Blir billigt, hör jag :P
   
  Fantastisk vacker vy <3


  Kommentarer
  Inez

  Otroligt fin bild, alltså! :)

  Svar: :D:D:D
  vinna.blogg.se

  2016-06-30 @ 14:23:44 | URL: http://mazraegangall.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.