• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärla 26 år

  Idag fyller Pärla hela 26 år. Det är rätt lång tid det. Jag är fortfarande så oerhört fascinerad över att hon "varit med om" mer än mig. Kanske inte om man ser till vad vi fyllt våra liv med, men hon har levt över ett år längre liv än mig. Hon har sett solen mer än mig, vintern, regn, torka, vår och allt annat också. Imponerande. I höst firar vi dessutom tio år som par och det oavsett var jag hamnar i livet, både vad gäller sporten och andra hästar längs min resa, så är det ingen som kan ta ifrån mig min och Pärlas tid. Min första tävlingshäst. Mina första placeringar. Första vinster. Första allt, allt, allt. Men det är inte bara tävlingarna jag minns och alltid har med mig, utan så mycket mer; bus på ängar, mysturer i skogen, oändligt många tårar i hennes man, barbackaturer, ridning bakochfram, hoppning i trädgården över det vi hittade, alla tusen kli-tillfällen där hon ska klia tillbaka och det går så himla ont, haha, eller de gånger när jag lagt mig hos henne och vi solat tillsammans ute i hagen. Allt, allt, allt med den hästen är bara kärlek, omtanke, lycka och jag älskar henne så, så mycket. Hon har stått som en trygg bergvägg medan jag inte vetat vad tusan jag hållit på med, gång på gång. Man rubbar inte en fjord <3
   
  Vill bara säga grattis Pärla. Grattis på 26 årsdagen och tack för allt såhär långt.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.