• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Omplanering

  Hmm, nu var jag sådär optimistisk igen. Vem vill inte jobba natt liksom - tänkte jag, haha. Jag jobbar när det är P&J på torsdag som jag hade tänkt starta med Latoya. Tänkte att det nog skulle gå bra att byta (var ju ett uppåt-byte för den andra, och neråt-byte för mig). Men näe, hahaha. Så nu blir det till att stryka Latoyahästen och blicka mot Sävsjö veckan efter istället. Hoppsan. Man ska nog inte ta ut något i förskott ;)
   
  Latoya kommer vila hela juli månad, men jag tänker stoppa in lite promenader vid hand och pyssel för att försöka stimulera henne litegrann. Så sista chansen (jag vill starta henne en gång till innan vilan) är att hon får gå i Sävsjö istället och i så fall "avsluta" denna "termin" med just P&Jn för om jag inte missminner mig så är den just den 30:e juni. (Det kommer bli en sjukt tråkig juli...)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.