• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ole, dole, doff

  Det blir tyvärr ingen träning idag, utan istället blir det skogen. Kvällen däremot innebär träning fast från marken och jao, det är väl close enough i alla fall ;)
   
  Jag kommer lura upp(?) en inte särskilt rutinerad kompis på Latoyahästen nu på förmiddagen. Jag erbjöd henne att ta Aleccis men fick väldigt bestämda "NEJ!:n" tillbaka, (japp, i plural) HAHA. Fattar inte varför? Hon är världens snällaste men visst, bromsen tar lite dåligt, hahaha. Jag vet inte om jag hade valt en småbockig, vinglig, korädd fyraåring istället för en stadig sextonåring med dålig broms..? Haha, äsch, jag har bara bra hästar så det kommer gå så bra. :D
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.