• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ofas

  Det går lite trögt här, det är jag medveten om. Jag har kommit i ofas med bloggen och försöker krysta ut lite skit dagligen för att den ska leva (med andnöd), men det har inte blivit roligare än så för att jag har fullt upp med jobb och hästar. Sommarschemat på jobbet har börjat och nu gäller det att ha koll på dagarna så att jag vet när jag ska jobba och inte. Det kommer inte rulla mån-tis, fre-lör-sön, ons-tors, längre utan kan se annorlunda ut. Just nu vet jag i alla fall att jag får fyra fria dagar i nästa vecka och sedan jobbar den helgen. Sedan är det jobb två dagar och fritt över midsommar = tävling!
   
  Hästarna går som tåget. Latoya kommer gå mån-tors i ett kör denna vecka för i helgen hinner jag inte med henne. Imorgon ska hon åka iväg och träna. Ser fram emot det! Aleccis rullar på och rids helst varje dag men åker på någon vilodag per vecka av praktiska skäl (typ jobb och sånt praktiskt).
   
  Just idag ska jag få mat hos en kompis så jag kan inte sitta här och låta tiden gå, nej nej, det är bara att dra! Har delat med mig av dagens hoppass i alla fall som lite utfyllnad lite senare. Herrå!
   
  Pärlhäst och Ida!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.