• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nya ögon

  Det känns som ledighet fast att det är vardag. Dvs win-win, = inkasserar pengar men känns inte riktigt som jobb ^^ Detta tack vare vädret såklart. Fy fasen vad härligt det är med sommar! I eftermiddag väntar ridning.
   
  Nu har jag smält träningen lite mer och är i och för sig fortfarande besviken, men det känns bättre. Fram med inställnigen; "hur det än går vinner vi rutin", och slopa allt vad förväntningar (i form av resultat) heter. Fram med glädjen, bort med press. Fokus på djupa andetag och lugn. Jag blev nämligen stressad av att inte hitta avsprångspunkterna. Japp, bara backa bandet och sikta framåt med andra ögon.
   
  Ska givetvis undersöka hur Pärla ser ut idag och avgöra hur det blir med både ridning, ny avspolning och ev ta kontakt med veterinär för att bli klokare.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.