• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nu börjar återhämtningen

  Jag ville starta Latoya en gång till innan hennes vila och det som fanns var torsdagens p&j. Sista juni. Lite som att krysta in(?) en liten "tävling" sista dagen på månaden innan planerad vila. Men i och med att vi åkte igår istället så skjuter jag fram vilan så att hon börjar sina fyra veckor från och med idag. Det gillar jag då det ger mig några fler dagar att börja rida henne och sedan se när det är rimligt att planera in den riktiga, lokala debuten till hösten. Så från och med nu kommer hon nog vara väldigt uttråkad (och antagligen tyvärr ta ut den energin på Pärla... Hmm. Gillar inte riktigt den tanken).
   
  Aleccis kommer, efter lite om och men, gå en p&j till. På torsag - på grus. Detta för att bekräfta eller dementera mina funderingar. Sedan blir det check och en veckas halvfart (= varannan dags jogg på raka spår), en veckas helvila, en veckas halvfart och sedan går hon som vanligt igen - förutsatt att hon är bra i kroppen, såklart! Är det något som spökar så tar vi det den vägen.
   
  Därför är min juli (formulerar man det ens så?) rätt tråkig, men jag har annat att fylla upp den med. Till exempel jobb, fina till bilen (det låter som minst en men möjligtvis två fjädrar är av så funderar på om det ska åka på sänkfjädrar om det ändå ska bytas... Tåls att funderas på. Toningsfilm ska på och grillen ska bytas. Har även en vinge i halvkasst skick som jag ska se om jag orkar putsa upp - ja, ambitionerna finns i alla fall), och, wait for it, wait for it... Pärla! Varför inte låta henne gå lite mer när tid faktiskt kommer finnas?! Stackarn, snacka om andra, nej tredjeval, hehe, älskliiingen <3 Uppmärksamhet, kli och lite skogsturer kommer sitta så bra i den hästens hjärta.
   
  När man red på pessoabett </3 Emma som förevigat!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.