• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Musiktips!

  Alltså var fan har Amaranthe varit i hela mitt liv?! Fann dem tack vare jobbet och tack vare radion. Fy fan så bra skit! Dessa är de absolut allra, allra bästa. (Hörde sedan att de hade spelat på Sweden Rock och tänk om jag hade vetat vad jag vet idag, hehe...) Är det någon festival som borde vara i min smak så är det helt klart just Sweden Rock. Men jag är ingen festivalprisse (antar jag, behöver inte ens prova för att anta att så är fallet), men i musikväg så är det där jag borde vara.
   
   
  (Låten börjar inte förrän 1:05 in i klippet)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.