• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lever på känslan

  Jag lever fortfarande på känslan vi hade i helgens starter och då framför allt i 120:n. Så himla skönt att allt bara satt (allt utom planen, haha). Det känns verkligen hoppfullt och nu vet jag till 100% att det är framåt, framåt och åter framåt som gäller om jag börjar tvivla på något; ögat, höjden, oss eller precis vad som helst. Bara rid framåt för fasen så ordnar det sig. Och mag-ridning som fasen mot hindren då, förstås. Eller vafan, ska vi snacka detaljer så är det ju en hel del som ska kommas ihåg och dessutom i rätt ordning. Men just nu är känslan helig och jag är så glad att vi fick lapa in oss den. Hemresan gick himla lätt, om man säger så.
   
  Nu har vi ett nytt försök att befästa ridningen och tempot, och att det är på gräs är inget jag påverkas av. Det känns bra att hoppa där inför midsommarhelgen, för det är snarare banan som är annorlunda och inte att själva underlaget är gräs. Men man kan aldrig veta säkert förrän vi har hoppat där. Förra året var hon inte klockren på gräset på träningen, men det minns vi inte idag ;)
   
  Stilfälttävlan i Udden, ST100H. Om vi åker i år igen så köttar vi nog två starter i den klassen, och sen är den "riktiga" H100-debuten nära. Den har jag lite löst planerat på samma plats, samma helg.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.