• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lediga dar

  Jag var sugen på att unna mig lite lediga dagar hos en av mina bästa vänner, at her place. Det verkade inte bli så, men nu blir det så ändå! Så efter hoppträningen ikväll så tar jag lite ledigt och axlar rollen som masthållare, kompis och babbelmaja. Kanske även kanotpaddlare och segway-testare. Jag håller tummarna för soliga, varma dagar och sommarkänsla! Vi ska armbågsfäktas med turister och annat löst folk. Det ska bli så kul! Finns dessutom ingen annanstans jag sover så bra (förutom hemma) som i den stugan - så inte ens det går att klaga på, haha. Lägg sedan till det fabulösa kompishänget - märks det att jag är nöjd eller? ;)
   
  Djuren vilar sig på onsdagen och vips skjöt jag fram en av Latoyas riddagar till helgen. Ska jag vara ärlig så känns det mycket bättre än att rida måndag - torsdag i ett kör. Nu går hon mån, tis, tors och troligtvis lördag. Aleccis går alla helgdagarna. Det blir skitbra det! (Jag får ju på detta vis fira min födelsedag på en av mina favorithästars rygg i alla fall - lycka.)
   
  Jag får alltid världens jäkla separationsångest över att lämna hästarna, men samtidigt är det en skvätt livskvalité att ta sitt pick och pack och bara andas kompisluft (nej vi brukar inte hångla, men man ska aldrig säga aldrig, HAHA). Det är lite blandade känslor, men jag vet att när jag såg dessa lediga dagar i mitt arbetsschema så var min första tanke att lämna fastlandet. Så att sakna djuren är smällar man får ta. Det är ju inte värre för dem än om jag hade jobbat långpasset + det tidiga passet dagen efter dvs bara åka hem och sova mer eller mindre. (Tror det märks att jag har lite ångest över att låta hästarna vila på onsdag ändå (a). Hästarna ska motioneras varje dag - så säger jag. Hästar i det fria motionerar varje dag. Och så kommer the typical "men våra hästar är avlade för andra ändamål och inte aaalls som ursprungshästarna" - well, jag har bara en sak att säga; det är en jävla häst. Häst som häst. En häst som ska röra på sig. Varje dag).
   
  Adios, ska nu leka stadsbo (eller njae, men typ)!
   
  Lillis!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.