• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hoppade Latoyahästen

  Igår hoppade jag Latoya. Det gick bra, men var inget speciellt. Numera vet jag ju hur hennes mer "vanliga" dagar ser ut, och det var en sådan. Hoppa är kul men lite kan man ju visa att hon minsann inte bara ska göra som jag vill även om det råkar vara roligt ;) Knäppgök. Lite bock och lite full gas, men även lite växa fast. Allt det ingår ju i henne. Annars var hon fin på hinder, även om vi, som vanligt (morrrrrr) inte riktigt satte alla språng perfekt. Går ju såklart, fortfarande inte att reglera henne ett skit utan det blir lite som det blir. En lite mer "vanlig" hoppdag bara, med fler språng i kroppen och en lastning (eller ja, två då) mer. Allt stoppar vi in på rutinkontot. Ebba tog lite bilder.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   


  Kommentarer
  Anna

  Det är alltså så jag ska se ut när jag hoppar :D :))

  Svar: JA! Exakt så Anna! :D :D
  vinna.blogg.se

  2016-06-01 @ 20:21:42 | URL: http://annabborefur.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.