• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Höftprotes?

  Hua, var visst så pass trött att jag ställde om klockan, och sedan stängde av alarmet helt. Så jag vaknade först klockan 09, när jag egentligen tänkte gå upp klockan 07. Dessutom fick jag en mild attack där jag försökte lista ut om jag skulle jobba och hade försovit mig, eller om jag var ledig och "bara" hade förskjutit dagen. Kom snart på att det var det andra alternativet, puh.
   
  Red Aleccis först. Hon fick gå så som även Latoya skulle gå; konditionspass och även galoppera uppför himlabacken. Men skillnaden var att vi tog långa vägen hem. Latoyahästen gick obviously samma sak, fast den "vanliga" kortare vägen hem. Båda skötte sig bra. Den första var betydligt stadigare än den sista, haha. Sedan kunde inte Latoya skritta normalt utan hon försökte smyga igång i trav, gång på gång. Pigg och glad, och full av energi trots lite mer intensivt galopperande idag. Kul med fräscha hästar!
   
  När jag hade hoppat av och gick upp till stallet med Latoya så buffade hon till mig (inte okej, jävla buffel! Haha) och lyckades träffa illa. Skelettet ovanför ögat rakt på dragkedjan på fickan på något dumt vis så jag nu knappt kan rent eller koppla när jag kör bil. Bra jobbat hästen. ;)
   
  Aleccis blev givetvis avspolad, Latoya avsvampad och sedan blev alla tre sprayade innan vi spatserade tillbaka till hagen de går i nu. För tillfället är jag hungrig (och arg. Extra arg för att jag är hungrig. Swb är rena jävla idioter, japp. De kan ju glömma att jag tänker komplettera uppgifterna när de först sagt att det var rätt/tillräckligt med det jag skickade med (DVS ALLT JAG HAR På HÄSTEN) från början. Någon som vet vad som händer om hästen inte blir tilläggsregistrerad?) Får se om jag åker till Kattis nu eller om det blir degning på schemat. Först och främst ska jag i alla fall ragga tag i något att äta. (Brukar bli människa igen efter att balansen är tillrättad.)
   
  Hopphopphoppphopphopphopphopphopp


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.