• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Första juni!

  Det finns en sak som detta månadskifte ger mig - och det är att jag ska äta godis som aldrig förr! Jag gav mig själv godisförbud i maj månad, och de sista båda veckorna har suget satt in. De första gick förvånansvärt bra. Men nu så. Hejhej tuttifrutti!
   
  Denna junidag går annars i jobbets tecken och då jag börjar tidigare imorgon så blir det bara till att åka förbi hästarna och pussa på dem och därefter lägga sig tidigt. Jag hoppas skallen kan vila från gårdagens skräp med. Inget tröstar. Men nu blir det jobb och hästfritt, och jag ska verkligen försöka att inte älta skiten mer.
   
  Resten av veckan (såg/)ser ut såhär;
  Mån: A: byn L:skogen
  Tis: A: hoppträning L: hoppning
  Ons: vila
  Tors: A+P: raka spår (skogen i form av en eller annan runda)
  Fre: A: dressyrträning L: skogen
  Lör: A: raka spår L: skogen
  Sön: A: tävla L: vila
   
  Blir lite enformigt just nu, framför allt för Latoya, men jag är glad att jag bokat in en dressyrtäning igen!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.