• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Födelsedag

  Ångestdag menar jag. Fy fan. Men de är ju bara en gång om året, så vad fan ska man göra. Efter jobbet pussar jag på mina djur och sedan har jag faktiskt tänkt att ha ett litet kalas. När man fyller 25 så måste man ha kalas, det bara är så. Nu kommer jag inte undan längre... Prinsesstårta ftw!
   
  Jag ska verkligen försöka hålla humöret uppe den här gången. Eftersom detta är tidsinställt så vet jag inte alls hur min dagsform är men jag tror jag har nämnt att jag brukar må skitdåligt psykiskt när jag fyller år. Aja, det borde i så fall gå över tills imorgon!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.