• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En ny förebild och motivationsklick

  Malin Carlbäck, säger det namnet något? Både ja och nej, gissar jag. Än så länge ;)
   
  Jag och Aleccis åkte som ni vet till Borås i våras och hade det kanon på meetingets första dagar. I slutet på veckan var det betydligt större klasser med större namn än vad det var när vi var med och tävlade. Jag försökte följa så mycket jag kunde dels live men annars i efterhand av sändningarna. I 150-klassen dyker de upp; Malin och Abrina. Och som de gör det! Hästen är taggad och hon styr iskallt runt henne och vinner! Som en brun virvelvind sopar de banan med sina medtävlanden och jag blev nyfiken på ekipaget.
   
  Det visade sig nämligen inte vara en engångsgrej och efter Borås red de i Scandinavium, Drammen och tävlade 7-Stars i Norrköping bland annat. Alltså jag är så imponerad av denna tjej och hennes häst! De radar upp 150-vinst efter 150-vinst! Vilket drömekipage och just nu så är det verkligen med hjärtanögon jag ser upp till dem och ja, visst får man drömma... Tänk om det en vacker dag vore jag och Latoya.
   
  Denna runda var alltså det första jag såg:
   
   
  Hittade en intervju när jag letade efter dem på youtube (vadå stalker? HAHA (a)).
  Att "får försöka göra sin grej". Jo, en vacker dag. En strålande, vacker dag ska jag också kunna gå in och "bara försöka göra min grej" i 150, hehe. Åh, jag blir så motiverad och glad! :D
   
   
  Senaste vinsten:
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.