• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Brunt är fint

  Dressyrade med Aleccis igår, efter p&j:n med Latoya. Det var nämligen grönt (ordagrant höhö) att dressyra på en av ängarna. Det var ett litet tag sedan vi red ett rent dressyrpass, men ändå gick det över förväntan! Kul. Fin häst!

   Idag gick Latoya ett pass på ängen och förutom att ha kul så fokuserar jag mycket på tempoväxlingar - dels pga styrka och dels pga lydnad. Men det handlar snarare än intresse. Kroppen har hon, och hon kommer bli väldigt reglerbar. Förutsatt att hon just blir starkare och intresserad. ;) Annars gick det bra. Man kan rida henne som en normal fyraåring och vi blandar träning med vingen. Det känns lovande. Jag kan knappt hålla mig, utan vill bara boka in massa äventyr med min positiva unghäst.

  Aleccis gick jogg på raka spår - eller rättare sagt försökte vi jogga på raka spår. Jag svängde in på en plätt och där förvandlades hon genast till en lydig, mjuk och fin häst. Rullade runt i trav och galopp i båda varven och bytte varv ofta. Red sedan hemåt igen. Jag är extra glad för just dessa minuter, för där var hon jättefin! Sen ger hon mig fingret och gasar för glatta livet när vi kommer ut på vägen igen. Lydig häst osv, hahaha. Kärleken är blind så det gör inget. 😇

  Latoyahästen


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.