• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Back to reality!

  Nu står tre arbetsdagar framför mig och det innebär mycket tid med min lastbilskompis och så mycket jag bara kan med min mjuka kompis aka sängen. Däremellan ska jag göra allt i min makt för att jaga så mycket ridtimmar som möjligt. Och sen brukar det liksom vara fullt och lite till. Men jag har ambitionen att hålla liv i min ventilationskompis (aka bloggen) under tiden.
   
  Nästa vecka sedan är det tävlingsdags! Aleccis går, som det ser ut nu, tre dagar där vi värmer upp med en 110 på fredagen och fortsätter med en 120. Sedan blir det en 120 var på lördagen och söndagen. Grejen är att gräsbanan (enligt de som kan, haha, jag skulle inget ha märkt!) är hård just nu och behöver det regn som verkar hota. Jag hoppas innerligt att det blir bättre; dvs regn först, men sen vill jag att det ska vara torrt, varmt och jao, så bra det bara kan. Det ska inte vara några problem att gå 120-hinder (hänvisar till Lasse) så det är en anledning till att jag kommer starta som planerat (om inget oförutsett händer). Den andra anledningen är att mina hästar går på riktigt, riktigt hårt underlag typ alltid (hårt packade grusvägar och full fart även på stenhårda frusna grusvägar vintertid) så jag borde ha mer "vana" hästben (senor, ligament och allt det där) som i teorin borde tåla mer än den "vanliga ridhus-hästens" ben. Jag är i vilket fall inte avskräckt, utan kan nog egentligen bara rubbas av dåligt väder. Dåligt väder får mig inte att backa, men det får fan fart på hjärnspökena, haha.
  Ingen minns en fegis, glöm fan aldrig det. ;)
   
  Och som hon flög! <3 (Största vattnet vi hoppat, än så länge.)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.