• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vi fortsätter där vi slutade

  Jag kan till min stora glädje konstatera att det bara är att fortsätta där vi slutade innan vilan hon fick för ett par veckor sedan. Det gäller Aleccis. Min plan var att rida tempoväxlingar i galopp idag, men i första galoppen var hon lite "på" och då har jag fullt sjå att i lugn och ro bara hitta "oss" mellan alla hjälper, takt och helst en och annan muskel också. Sedan gick det bättre. Efter en sväng i skogen och byn så svängde jag in på en äng och galopperade på volter i fem minuter. Känsla? Super! Hon var lydig, känns stark i kroppen och inte det minsta stel. Kul! Det bådar helt klart gott inför höstens planer. Hon fick en dusch efteråt och det är väl egentligen så att jag är gladare över den än vad hon är. Hon står snällt still så det är inte det, utan det är bara det att dammet ändå fyller en funktion - tyvärr. Jag tycker mest det är jobbigt med damm och föredrar att hon rullar sig i rent gräs i stället.
   
  De andra fick bara bortsning, pyssel, salva, spray och så hagbyte på alla tre.
   
  Nu blir det jobb!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.