• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vetcheck

  Med tårar tryckande bakom ögonloggen så har jag precis skrivit ett inlägg om Pärla. Eftersom jag är borta nu framöver så fyllde jag upp genom att tidsinställa det till i morgon. Veterinären var ju som sagt ute idag och gick igenom alla hästar mer eller mindre.
   
  För att höja stämningen lite så kan jag börja med att skriva om Latoya. Hon har nu vilat i 1,5 vecka och tycker inte att det är superroligt precis, men är snäll. Hon blir alltid glad när jag kommer (well, hon blir glad oavsett vem som kommer...) och riktigt väntar på att få tas ut och bli ompysslad och riden. Idag kom dagen - trodde hon! Hon var supernöjd när jag borstade igenom henne och stod som ett ljus hela tiden. (<3) Men sen blev det liksom inte mycket roligare än så. Veterinären kom och efter att ha klämt och känt så gick vi ut för att göra böjprov och trava lite fram och tillbaka. Det var det roligaste i dag, sa Latoyahästen och skakade glatt på huvudet med spetsade öron när hon fick springa där på vägen, fram och tillbaka. Så söt! Frisk som en nötkärna.
   
  Aleccis reagerade litegrann i muskulaturen i ryggen, så det var inget allvarligt där heller. Nu ska hon ändå bara gå på halvfart och även vila helt så på schemat står tömkörning och massage med arnika gel. Skönt ändå att det "bara" är muskulärt, för hade det suttit i skelettet hade det varit värre. Så som det ser ut nu är vi fit for fight igen i augusti! :)
   
  Emma är mästerfotografen.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.