• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Två veckor kvar

  Det är två veckor kvar tills båda hästarna rids igång/rids som vanligt igen. Båda börjar gå på normalfart igen exakt samma dag. Det råkade visst bli så. Och det är därför jag har lite tråkigt nu, för det finns inte så mycket att rida på.
   
  Aleccis första tävling efter vilan kommer troligtvis bli helgen v 30. Först hade jag anmält henne till en fälttävlan, men fick tänka om. Dresyren är vår svagaste del, och utan att ens ha kunnat trimma någon dressyr och sedan ha en vecka på sig innan tävling är bara dumt och orättvist. Helgen därpå är det dessutom tänkt att hon ska gå Eksjö; anmäld till 110- och 120-klasser. Men vi får se hur jag gör väl på plats. Det är inte heller supersnällt att gå rätt in i 120-klasser (även om hon går 110 först) huxflux så därför blir det betydligt bättre att låta henne gå en lokal 100+110-tävling till att börja med. Som det ser ut nu så åker vi alltså på fredagen om dryft tre veckor och hoppar lågt och lätt.
   
  Latoyahästen kommer gå något passande längre fram, men jag har inte bokat in något mer exakt då jag inte vet hur hon kommer upplevas efter vilan. Jag tänker mig att hon gärna får gå någon P&J, därefter någon lokal start och troligtvis gissar jag att hon inte är redo för något Youngster-meeting pga orutin. I så fall skulle jag ha tänkt på det betydligt tidigare och tidigarelagt vilan. Men nu är det som det är, och istället ser jag fram emot P&J's och en lokal debut så småningom, som sagt.
   
  <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.