• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tre veckor på raken

  Maah, min planering blir lite halvsvajig men aja. Vi går väl igång för fullt redan från början! Det blir så när man så gärna vill få till det, och jao, då får hästis helt enkelt gå tre helger på raken. Men å andra sidan är hon ju utvilad, "återhämtad" och redo!
   
  Aleccis går Gislaved nästa helg; 100+110. Därefter blir det Eksjö, nära och bra, 110+120-klasser. Och helgen därpå blir det fälttävlan i Boxholm. Och eventuellt kanske möjligtvis Latoya är sugen på en lokal debut samma helg, men det håller jag lite öppet.
   
  Fördelen, med Aleccis tävlingar, ser jag är att det blir lågt och inte så ansträngande i Gislaved. Det blir däremot en helt annan ansträngning i Eksjö, då det är tredagars. Men sedan i Boxholm så är det ju inte högt på något vis, utan snarare hastighet och kondition, så det bör inte bli för tufft med denna plan. Efter dessa veckor får hon återigen ett par helgers fritt från tävlingar - vilket också rättfärdigar att låta henne gå tre helger på raken.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.