• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tis, ons och tors

  Jag har haft helt fantastiska dagar! Tis och ons i Falsterbo. Tyvärr blev det till att jag fick åka själv, men mig går det ingen nöd på och jag kunde kombinera egentid med kvalitétstid med C med familj - där jag även fick både sängplats och mat. De är som en extrafamilj <3 :)
   
  Onsdagen bjöd på skitväder större delen av dagen, vilket ändå var väldigt synd. På kvällen åkte jag hem, men jag känner mig inte alls "klar", utan det suger i hela magen när jag ser alla soliga, hästiga bilder på sociala medier från arrangemanget. Åh, jag vill tillbaka!
   
  Men det är inte helt fel att vara hemma heller. Idag tömkördes Aleccis (hon var så ambitiös och duktig! Men vi båda behöver mer rutin, hehe), därefter masserade jag hennes rygg med arnika och sedan gick jag en promenad med Latoyahästen i byn. Jag filmade faktiskt lite och tänkte bjuda på det. Blåsigt, och kass kvalité plus att jag var visst rätt smutsig - men det är man fan på landet, så whatever, haha. Till sist la jag mig i hagen och njöt i solen med hästarna i bakgrunden och då kom Pärlatanten fram och ville ha kli. Så jag kliade om henne en bra stund <3
   
  Sen tog jag hand om den sista läderutrustningen för denna omgång och tvättade grimmorna en gång till och smorde upp Latoyas träns plus de grimmor som behövde en ny tvättomgång. I nästa vecka ska jag ta tag i Aleccis grejer - sen borde jag vara någorlunda i fas, tror jag.
   
  Djuren fick även en ny hage igen och verkade helt klart nöjda. De skulle bara veta att körsbären mognar för fullt och när de faller så är det kalas i hela hagen, haha.
   
  Efter stalltid och hästar så lekte jag med Annika. Vi lagade mat(!) och spelade sedan Yatzy. Jorå, livet leker. Ro hit lite fler soltimmar bara så är jag helt nöjd.
   
  Täckesgjordar istället för benlindor - samma effekt men olika redskap (fast samma montering).


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.