• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tävlingsdags

  Idag är det tävling igen! På schamat står en 100 cm, och en 110 cm-klass i Gislaved. Ärligt talat har jag inte alls den där självsäkra känslan med mig, utan det kan sluta precis hur som helst. Men vi måste jaga språng och vi måste vänja in oss vid tävlingsluften igen. Ja, även på så här kort tid. Hon blir taggad och jag kan inte tygla mig så då blir det en oerhört lättstressad spiral där jag inte kan tygla varken mig själv eller henne, som inte alls brukar bli bra. Med med några tävlingar i kroppen så är vi i fas igen!
   
  Målet är att ha roligt, och jag har tänkt att försöka komma ihåg att filma mer än bara rundorna för att klippa ihop en längre film igen.
   
  Bäst är hon iaf oavsett resultat.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.