• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tänker sen

  Har ni någon gång ba; "är det någon som har en *random utrustning*?" och man ba; "jag har!" och så skickas det pm om storlek, pris, tid för träff och ev köp och det där. Men sen slår tanken en att, vafan, jag vet ju inte ens om jag vill sälja denna random utrustning..? Haha, jag idag. Så fick smörja upp skiten och imorgon får vi se om jag blir av med den eller inte. Smart osv.
   
  Red världens bästa Aleccis och vi gjorde typ som igår, men passade på att låta blinningarna luncha lite också. Vi tog nämligen en sväng i skogen utöver byn, och jao, de är fan hungriga de där jäva insekterna. Annars gick det bra. Aleccis är superlycklig <3
   
  Tog ut Latoya litegrann på gårdsplanen för att hitta på något med henne för att desperat stimulera hjärnan så gott det går. Jag sprang och hoppade upp- och nedför banken och gjorde lite annat också. Fan, lika bra att introducera banken från marken liksom. Det kvittar ju om jag sitter på eller inte. Nu vet hon i alla fall hur det fungerar. Hon hoppar ner likt Aleccis. Alltså tar typ i och klippar av, haha. De ska ju helst bara "droppa" ner, och liksom inte hoppa. Men skitsamma, huvudsaken är ju att hon glatt löser det jag presenterar framför henne.
   
  Pärla fick bara kliande och smörjade av salva.
   
   
  Alltså detta godis i naturen! Det är nog mitt favoritbär faktiskt. Smultron är fantastiska de också, men det är få saker som klår riktigt söta, nästan övermogna skogshallon. Så himla smarrigt!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.