• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sacke

  Igår åkte vi iväg med Sacke för att hoppa lite igen. Det är så roligt för han har verkligen utvecklats - på bara dessa tre gånger! Han är lite tittig nämligen, men hoppar riktigt trevligt och är modig på hindren (när han är säker på att de inte ska äta upp honom). Han rör sig stort och är lite svag i sina stora rörelser så han orkar inte korta sig i galoppen. Därför är det svårt att reglera honom och jag kan än så länge egentligen bara "rätta" honom framåt. Vi kollar oss omkring efter en ny P&J så är det någon som vet om någon så får ni hojta till!
   
  Sacke är en sex år gammal Knabstruper av den sportigare modellen. Men han är ganska grön, framför allt i hoppningen då han är köpt som dressyrhäst. Han känns stor att rida, så tyvärr ser det inte så bra ut för min del, haha. Jag ser ut som en liten ridskoleunge som håller i mig bäst jag kan, typ. Men han ger bra känsla!
   
   

  Vad roligt det är när hästarna utvecklas för varje gång! Sacke gjorde en kanonträning idag 😍👌Både jag och ägaren @haukkaanne är lika stolta 😄 #knabstrupper #showjumping #equestrian #horsebackriding #fantastic #horse

  Ett filmklipp publicerat av @jagheterjessica Jul 10, 2016 kl. 6:28 PDT  Kommentarer
  Hilda

  Bashult har på Onsdagkväll 13/7 & Sävsjö har nästa torsdag 21/7! :)

  Svar: Tack för tipsen! Sävsjö hade jag koll på, och missar tyvärr pga jobb. Men Bashult är vi anmälda till! :D
  vinna.blogg.se

  2016-07-11 @ 20:34:32


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.