• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Näktergalen är galen

  Hahaha, alltså vad är det med min häst?! Hon är heeelt galen just nu! Vråltaggad, svinpigg och har så mycket tryck, power och vilja i kroppen. Min lite halvdana teori är att hon är i väldigt god form just nu; bra kondis och stark i kroppen - och nu när graderna är svalare så orkar hon kanske betydligt mer än när det är 25+. Säkert i kombination med att jag råkat skruva upp henne lite genom att jag låtit henne springa, hehe. Älskar henne något oerhört. Hon är rolig, den hästen. Varje dag <3
   
  Vi red i byn bara, barbacka igen pga vädret. Jag fick henne inte till att trava? Och inte till att galoppera som folk heller, utan hon studsade fram eller gav fullt, eller försökte ge fullt men stusade för att jag höll i henne. Fick ta några varv på granngårdens gårdsplan bara för att kunna trava henne i alla fall litegrann. Sedan träffade vi på fem ungar som vi inte kände igen som var i byn så pratade lite med dem när en av de klappade. Aleccis stod såklart helt blick still, och sen när vi rider iväg så är hon samma galna häst igen. Skön koll på läget, ändå B-)
   
  Näktergalen i Bankeryd.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.