• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Miss

  Lite missuppfattningar har nu lett till att det inte blir någon terrängträning idag. Både surt, men också bra för jag hade blandat ihop jobbdagarna och hade inte alls fått ihop det med sömn om det hade blivit av. Skit. Men redan när jag anmälde så var det visst "först till kvarn" som gällde (vilket jag hade missat) så det var fullt och vi blev reserver. Aja, nu är planen som så att A får hoppa några språng i dag inför tävlingen på fredag, och så ska jag försöka få till en terrängträning själv på något vis nästa, eller nästnästa vecka. Äsch, det löser sig alltid!
   
  Men är någon sugen på att dra till Boxholm för att träna (man måste vara minst två av säkerhetsskäl) med mig och Aleccis så hojta till! :)
   


  Kommentarer
  Anonym

  Jag och Karin :D

  2016-07-27 @ 22:45:15
  Amanda

  Jag bor i Boxholm, skulle kunna möta upp dig om du fortfarande har planer på att åka hit och träna :)

  Svar: Åh, vad snällt! :) Det behövs inte denna gång, men kanske någon annan gång :P
  vinna.blogg.se

  2016-07-31 @ 14:54:04


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.