• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Meeen så dålig koll!

  HAHAHAHA, VAFAAAN. Alltså jag har så dålig koll just nu. Helvila, halvfart, långsiktig planering, abstinens, poteniell tävling, frågor, tankar, konstant koll på almanackan för att dagarna borde gå fooortare - men i slutet ändå noll jävla koll, haha.
   
  Alltså Aleccis rids ju NU PÅ MÅNDAG, inte nästa. Två veckor till tävling, hehe. Men fortfarande ingen bra idé med FTT, utan det bli lok-reg 100+110 precis som jag skrev tidigare. Däremot så blandade jag ihop veckorna lite men hon går en vecka innan Latoya, även om hon kommer ha totalt två dagar (inte tre som jag först skrev i början av vilan) vila så därav att det ändå blir en typ halvfartsvecka. Hon kommer också gå mest på raka spår, och nån tömkörning (om inte gräset är för långt vilket jag faktiskt misstänker och då kan jag inte tömköra pga platsbrist).
   
  Hon kommer gå en terrängträning och så kommer jag hoppa henne en gång "vanligt" innan tävlingen, och sedan är vi helt och hållet hundra procent igång igen!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.