• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Latoyabilder

  Latoyahästen sprang som en blådåre när hon blev lämnad ensam (vilket hon inte är van vid nu längre när Pärla alltid varit kvar hemma och varit sällskap) så hon var trött när vi skulle rida sen. -.-' Kunde inte göra något direkt med henne, utan red bara fram, fram, fram typ. Gasen ska fungera även om man är trött hmpf. Det är ju mitt ansvar att inte be om något som hon är för trött för att göra; men att bara springa lite i tio minuter är fan inte jobbigt. Så well, så kul hade vi idag. Efter lite spring så avslutade jag med att forma henne lite bara i samband med avtravningen. Hon hänger rejält på innerbog, och även skänkeln, i höger varv men i vänster går det bättre.
   
   
   
   
   
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.