• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hopp, hopp, hopp

  Det går jävligt krystat här just nu och det är bara på grund av sommaren, och det den för med sig såklart. Typ jobb, utevsitelse och utflykter, hästar och ridning. Men jag försöker iaf klämma in ett litet oskyldigt (och i ärlighetens namn rätt tråkigt) inlägg i sann detta-gör-vi-idag-anda.
   
  Tro det eller ej, men nu har jag börjat hitta tillbaka till intresset i denna lilla typ vardag- och träningsblogg och jag har inlägg i huvudet som jag gärna vill skriva. Så det kommer, men inte förrän jag har lugn och ro, och absolut inget på att-göra-listan, och så ska man helst finna rätt sinnesstämning också.
   
  I panik kokar nu en näve makaroner och då passar jag på att skriva lite här. Jag blir hämtad om en kvart och innan dess ska makaronerna helst vara både klara och uppätna. Fancy sommarlunch; makaroner med inget. Mmm, bättre än Nymans, som hon sa, Lotta på Bråkmakargatan.
   
  Anyway. Aleccis var och hoppade idag! 23 språng blev det totalt. Två fram över ett räcke, och två över samma räcke från andra hållet. Sedan en liten bana när hindren låg på 70-90, och därefter en vända till över samma bana men nu med hinderhöjd på metern ungefär, något låg väl på dryga metern, men inte mer än så. Hon var så glaad! Taggad till tänderna och het i form av studsig. Hon är fantastisk att rida, men just idag när jag kände mig rostig så var det inte direkt lättare att sikta på hindren när hon var så ojämn i sina galoppsprång. (Korta studssteg, eller att hon villa kasta sig och tar långa steg, eller något rätt vettigt däremellan.) Annars gick det bra, och kändes bra. Lite rostigt som sagt, men det kommer snart tillbaka.
   
  Nu ska jag göra samma sak med Sacke (åka och hoppa i alla fall) och sedan väntar grillning ikväll med la familia.
   
  Eyes on the prize


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.