• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hon är så mycket mer än en gul, varm, gammal häst

   
  Risken är överhängande att det blir lite smådeppigt här ett tag, men det är väl livets gång antar jag. Smälta och förstå. Äsch, hon är ju inte döende IDAG, men från och med nu kan det gå fort och vända från en dag till en annan. Och ja, jag är rädd. Rädd för att ta fel beslut. Rädd för att låta henne gå en dag för länge med smärta, och lika rädd för att ta bort henne en dag för tidigt. En livnadsglad och i övrigt, faktiskt, himla fräsch gammal häst. Allt utom knölen är i gott skick.
   
  Så är det. Hon har gett mig så mycket, och det minsta jag kan ge henne är ett värdigt slut. När rätt tid kommer. Men jag har satt oerhörd press på mig själv att pricka in exakt rätt tid. Och jag vill för allt i världen inte ha en hage utan min Pärlhäst. </3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.