• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Helgplaner

  Nu är det dags att jobba helg igen, och denna gång går jag dagtid. Det känns rätt skönt att hästarna vilar även helgen för det lättar rejält på pressen. Just dagtidshelgen är ju svår att få ihop sett till önskvärda ridtimmar, men så kan det vara ibland. Däremot kommer det en norsk familj på lördag och döttrarna ska få skritta hästarna en sväng. De vill gärna rida, men hästarna vilar ju, så därför blir det perfekt med en kort skrittrunda bara. Då ska väl ändå hästarna hålla sig i schak med, tänker jag. (Eller har jag för höga tankar om dem? Haha!) Självklart ska alla hästarna med.
   
  Den som ska ha Latoya får nog ha sadel, haha. De andra behöver ju inte det om de inte promt föredrar det, förstås. Så det är faktiskt allt som står skrivet denna helg; jobb x3 och en kort skrittur på typ två kilometer.
   
  Men gissa om jag längtar till på måndag?! Då ska jag äntligen sitta upp på min drömhäst Aleccis. *hjärtanögon*
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.