• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fyra kilometer

  Allstå jag har varit ute och sprungit igen! Med typ två veckor mellan varje runda så går det trögt framåt - men hey, bättre än inget! Idag tog jag mig runt fyra kilometer, så det blir längre och längre för varje gång! Men jävlar vad det går segt ibland, i alla fall uppför, haha. Jag har inte mycket till kondition tyvärr, men den blir ju aldrig heller bättre om jag inte tränar så det är bara att ta sig i kragen och ge det ett försök. Knät pulserade otäckt när jag kom hem och det är väl egentligen min enda oro. Hur skiten ska palla eller inte...
   
  Nu väntar en middag med potatisbullar i ugnen. Direkt från frysen, in i ugnen, 15 minuter och voalá. Det är vad jag kallar matlagning. ;) Lite sylt till den och det är en riktigt varierad kost! (Hahaha, definieringsfråga. Men bättre än både friterat och läsk. På jobbet blir det lagad låda innehållandes spagetti och köttfärssås - så jag klarar mig.)
   
  Hästarna ser jag till innan jag åker till jobbet. Jag kom på att jag ju kan leka med dem över mina studs i skogen! Då kan jag stimulera dem, träna lite lätt utan belastning (belastning av mig alltså) och ha kul. Så det ska jag göra någon dag i veckan. Bara skoja och busa och låtsas att jag är 10 och precis fått min första ponny, eller nåt.
   
  Förresten! Jag vill tacka Hilda som tipsade om P&J för tack vare det tipset så blir det faktiskt P&J redan imorgon! Jag, Sacke och Sackes ägare beger oss iväg för att skaffa mer rutin och även ha skoj. Perfekt! :D
   
  En Latoyahäst (:


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.