• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fler Latoyabilder

  Sista rycket bilder. Hon går ärligt talat mest och drar ner både sig själv och mig, men jag vill hela tiden ha upp, upp, upp henne och givetvis fram, fram, fram. Och sen lite acceptans av bettet vore trevligt så vi kan slänga den där jäkla munkorgen. Gapa är inte problemet - det får (och ska!) hon gärna göra för då syns det att något är fel (hård hand), men det går inte än. Så jag sväljer stoltheten och stänger käften på henne. Schysst osv.
   
   
  Bilden nedan:
  Det är verkligen nyttigt med bilder. Vad är det här för handställning?! Skämmes för fan. Och så blöder ögonen för tygeln är ju för tusan snurrad, haha. Ajabaja!
   
   
   
   
  Bilden nedan:
  Hon ser rätt "powerful" ut när hon går emot hjälperna, även om det inte rikitgt är önskvärt (hehe) så får man iaf lite fräckare bilder. Jag tog med den trots att den var lite suddig.
   
   
   
   
  Hon är rätt söt ändå :*


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.